Obuka za kozmeticare i esteticare - Upis novih studenata

Da li ste znali da je kozmetička industrija druga najveća svetska industrija?

Sa razvijanjem uslužnih delatnosti neprestalno raste tražnja za dobro osposobljenim kozmetičarima, a to je upravo velika šansa da se pokaže znanje i kreativnost za razvijanje sopstvene karijere.

Obezbedite sebi posao u društvu najboljih!

Studenti Akademije dobijaju teorijska znanja počev od medicinskih predmeta dermatologija, anatomija, kozmetologija, kozmetičke procedure, higijena i dijetetika, veštine komunikacije i engleski jezik.

Ove predmete vode eminentni stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u predavanjima. Zatim sledi praktična obuka u našem Training centru koju vode internacionalni treneri edukovani u Francuskoj.

programslika

Praksa obuhvata preko 20 Matis i Sothys tretmana lica i tela, manikir, pedikir, nadogradnja i izlivanje noktiju, depilacija hladnim i toplim voskom, nadogradnja trepavica, masaže tela, osnovi make-up-a.

Takođe, budući kozmetičari se obučavaju na najsavremenijim aparatima za mezoterapiju, radiotalsni lifting lica i tela, mikrodermoabraziju, hemijske pilinge lica, kavaticiju sa vakumom i magnetnom terapijom.

Tokom cele obuke akcenat je na razvijanju veština i sposobnosti da se organizuje i uspešno vodi biznis.

Nakon završetka obuke otvaraju vam se mnoge mogućnosti.

Akademija za kozmetičare - estetičare je lider u oblasti obučavanja i kreiranja stručnog profila kozmetičara i dugi niz godina uspešno stvara profesionalne kozmetičare.

Akademija ima podršku vodećih profesionalnih francuskih kozmetičkih kompanija MATIS i SOTHYS u cilju obučavanja budućih kozmetičara- estetičara.

Naš cilj je da vam obezbedimo najviši nivo kvalifikacija međunarodno priznat.

Akademija je ostvarila i uspešnu saradnju sa stranim kompanijama koje zapošljavaju kadrove na luksuznim kruzerima za poslove kozmetičara, manikira, masera.

Osigurajte posao Vaših snova!

Prijavite se ODMAH na INFO Seminar, upoznajte se sa nama i programom Akademije.  (Klikni i prijavi se!)

SOTHYS stručna edukacija

01.12.2011.

STRUČNI SEMINAR NA TEMU - SOTHYS COLLAGEN HYALURON TRETMAN 
seminar-kolagen
Na Akademiji je upravo održana Sothys stručna edukacija na temu Collagen Hyaluron tretman za totalno podmladjivanje, no-needle ubacivanje kolagena i hijalurona i Resurfacing hemijski pilinzi za glačanje reljefa kože. Trening je vodila Milena Stojanović, internacionalni trener Sothysa.

Prijavite se na Akademijinu mailing listu

Ako želite da vas kontinuirano informišemo o aktivnostima Akademije i dogadjajima koji su u toku jednostavno se registrujte i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim važnim događajima.

Klikni ovde za registraciju

Nađi nas na Facebook-u

Registracija

Ako želite da vas kontinuirano informišemo o aktivnostima Akademije i edukacijama koje su u toku jednostavno se registrujte i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim važnim događajima.

 

Strateški partneri Akademije

matis akademija sothys
Powered by Spearhead Softwares Joomla Facebook Like Button