Mirjana Vukasović Dragičević

Mirjana Vukasovic DragiceviZavršila sam MATIS - AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETIKU generacija 2000/2001.god.

Nastava je bila izuzetno dobra i zanimljiva zahvaljujući izboru kvalitetnih profesora. Posle vrlo stručnih predavanja i položenih ispita, pristupili smo praksi, koja je obuhvatala sve Matis tretmane, koji su nam sa pažnjom, takođe vrlo stručno prezentovani.

Upoznali smo se sa preparatima i njihovom primenom u praksi, te proizvodima za kućnu negu, čije dobro poznavanje je uslov uspešne primene i prodaje.

Odmah po položenom teoretskom i praktičnom delu ispita, otvorila sam svoj kozmetički salon.

Visoko pozicionirana MATIS kozmetička kuća zahtevala je i adekvatnu lokaciju. Salon sam otvorila na Dedinju 2001.god. Za početak salon je bio mali, ali je posao brzo rastao i tražio veći prostor. Ubrzo sam se preselila u dvostruko veći prostor, na bliskoj lokaciji prvom salonu, gde se nalazim i danas.

Pošto su moji klijenti dobrim delom stranci, kao i osoblje ambasada, izuzetno mi odgovara što za svaku veliku inovaciju i tretman dolaze francuski treneri da urade obuku i prezentaciju.

Promenila sam struku i od pravne prešla u kozmetiku, što mi ni danas nije žao, jer ovo uspešno radim, uprkos krizi, u kojoj se nalazimo.

Strateški partneri

matis navigacija
sothys navigacija

Nađi nas na Facebook-u

 

Strateški partneri Akademije

matis akademija sothys
Powered by Spearhead Softwares Joomla Facebook Like Button