NAŠA KOZMETIČKA ŠKOLA - Akademija za Estetiku i Kozmetiku
NAŠA KOZMETIČKA ŠKOLA

NAŠA KOZMETIČKA ŠKOLA

“Zovem se Jelena. Akademiju za estetiku i kozmetiku sam završila prošle godine. Posle završene srednje škole, a kako sam zainteresovana za kozmetičke proizvode, doterivanje i sl, shvatila sam da želim sebe da obrazujem u tom pravcu. Moje dve bliske drugarice su završile Akademiju i posle nekoliko meseci od dobijanja diplome, već su imale svoje kozmetičke salone. Zamislite, koliki je to motiv bio za mene?! Bilo mi je neverovatno da se posle godinu dana kozmetičke škole, vi praktično oformite u jednoj oblasti od koje možete da živite? I to lepo! Naišla sam na podršku svojih roditelja oko investiranja u kozmetički salon i krenula sam da radim na tome. Veliku podršku su mi pružili i edukatori i vlasnici Akademije. Danas imam svoj salon i sarađujem sa Akademijom i dalje. Što kroz proizvode koje oni uvoze a ja koristim u svom salonu, što kroz dodatna usavršavanja i sve moje nedoumice, za koja su uvek raspoloženi da mi izađu u susret. Znate kako se osećam po tom pitanju? Kao član jedne velike kozmetičke porodice🙂 “.

Ovo je jedan od komentara naših polaznica. Izdvojila sam ga, zato što je Jelena u jednoj lepoj, konciznoj priči istakla sve ono što se nama od starta nametalo kao CILJ.

Da imamo najbolju kozmetičku školu koja će polaznicima pružiti ultimativno znanje neophodno profesionalnom kozmetičaru. Da teorijsko znanje prati vrhunska kozmetička praktična obuka koju obavljajuju profesionalci sa ozbiljnim radnim iskustvom. Da se polaznici kod nas osećaju kao kod kuće, i da posle završene kozmetičke obuke, budu spremni za rad u kozmetičkim salonima, Spa i wellness centrima i najbolje od svega, da odvažno otvore svoje kozmetičke salone i imaju sopstveni biznis.

Matis, Sothys, Lakshmi…

Naša kozmetička priča traje preko 25 godina!

To je lep staž za nekog, ko se oseća, kao da je na početku… Energija ne posustaje, radimo na sebi, pratimo i primenjujemo svetske trendove u estetici i kozmetici. Obilazeći svetske kongrese i seminare u oblasti kozmetike i estetike, neskromno kažemo da smo u domenu znanja i praktičnog rada, na istom nivou kvaliteta i usluge kao i naši francuski partneri Sothys i Matis koji su lideri kada je profesionalna nega kože u pitanju.

Odgovarajući na zahteve najosetljivije kože i žena koje su okrenute prirodi i organskom, od skoro smo postali i uvoznici najkvalitetnije organske kozmetike Lakshmi. Reč je o italijanskom brendu koji svoju filozofiju bazira na balansu duha i tela i neodvojivosti jednog od drugog. Prava poslastica!

Paleta svih naših linija proizvoda je ogromna, jer samo na taj način, možemo da odgovorimo svakom tipu kože. I tu više nema izazova – “Jel imate proizvod koji je namenjen mladoj koži koja je dehidrirana, gubi na elastičnosti a istovremeno je T zona prepuna potkožnih bubuljica?” Imamo i rešavamo. “A, jel možete neinvazivnim putem da podignete tonus koži i povratite mladost i jedrinu”? Naravno da možemo!

I sve dok su nam odgovori na sva vaša pitanja i pitanja naših klijenenata: Možemo, Umemo, Naravno, na dobrom smo putu.

Da svoj posao radimo dobro, potvrđuju i naši poslovni partneri, različiti web sajtovi koji se bave analizom tržišta kozmetičkih škola u Srbiji, i devojke koje su završile našu kozmetičku školu.

Važno je i napomenuti da su svi naši proizvodi – Sothys, Matis, Lakshmi, “oruđe” koje koristite u radu tokom vaše obuke. I videćete, kad jednom krenete da radite sa vrhunskim kozmetičkim proizvodima, i kada uvidite kakve promene se dešavaju na koži lica koje tretirate, nema trika da eksperimentišete sa drugim proizvodima.

I važno je, upamtite, da birate za sebe samo najbolje! Od najbolje škole, preko najboljih proizvoda, do najboljeg radnog mesta! Samo se tako ciklus zatvara! I svi srećni!

Za najbolje – Pariz!

Najbolje polaznice dobijaju priliku da odu u Pariz u Sothys-ov Institut!!!

Tamo će uživo moći da isprate sve proizvodne procese dobijanja kremova, gelova, losiona, upoznaju tehnologe, opuštaju se uz tretmane, razgovaraju sa zaposlenima.

I za svoju dušu, prošetaju ulicom Champs Elysees, vide sve znamenitosti najlepšeg evropskog grada i uz čašu vina, uživaju u gradu ljubavi …:-)

Prihvataš izazov?

This Post Has One Comment

  1. Dodje mi da se upisem i promenim struku pod ‘stare dane’😁👌👍

Leave a Reply