Zasto je nasa skola internacionalno poznata i priznata? - Akademija za Estetiku i Kozmetiku
Zasto je nasa skola internacionalno poznata i priznata?

Zasto je nasa skola internacionalno poznata i priznata?

Sta realno odredjuje kvalitet skole?

Kvalitet neke skole i edukacije se bazira osim na kvalitetu nastavnog kadra koji treba da bude visoko strucan i da prati najnovija saznanja, na kvalitetu preparata sa kojima se uci I radi. Upravo zato, Akademija za estetiku I kozmetiku od samog osnivanja 1998.god usko saradjuje I koristi preparate najboljih svetskih brendova, a pre svega tu su francuski Matis I kasnije Sothys.  Znaci vise od 20 godina povezani smo sa pionirima estetske nege koji su priznati I poznati u preko 120 zemalja sveta.

Matis Profesionalna Kozmetika

Francuski brendovi jer je Francuska kolevka kozmetike I estetske nege

Osnovan davne 1936.g u Parizu od strane cuvenog hemicara I biologa Mavromatija, Matis je danas prisutan u estetskim centrima I salonima nege na svim kontinentima. Raspolaze sa sopstvenom laboratorijom za naucno istrazivacki rad u kojoj je stalno zaposleno preko 20 naucnika (tehnologa, biologa, hemicara) koji konstantno rade na usavrsavanju novih formula I kontroli kvaliteta svakog preparata. U proseku je potrebno skoro 3 godine da bi se lansirala nova formula. Odatle, direktno iz fabrike se preparati distribuiraju u sve drzave sirom sveta.

Matis je prvi kreirao I patentirao svoju “MASAZU dobrodoslice” kojom pocinje svaki Matis tretman. Filozofija tretmana se zasniva na manuelnoj masazi jer se smatra da su ruke najmocniji “nosac” aktivnih sastojaka I u stanju su da postignu najprirodniju jonoforezu. Shodno tome, Matis je kreirao svoju masazu “200 beauty pokreta” za potpunu relaksaciju I wellbeing.

Tretmani lica se baziraju na “aktivnom sinergizmu” I dizajnirani su da u potpunosti poprave celijsku razmenu I omoguce oksigenaciju celija koze. Aktivni sinergizam postoji takodje izmedju masaznog pokreta I proizvoda. Matis raspolaze velikom paletom profesionalnih tretmana I proizvoda za kucnu negu koji nude resenje za sve probleme I potrebe koze. Bez obzira na tip koze klijenta uvek postoji Matis tretman za nju. 

Ucenice Akademije za estetiku i kozmetiku “Matis”

Mi na nasoj Akademiji detaljno ucimo osim masaza lica I tela I svaki pojedinacni tretman prema tipu koze, godinama I stanju. Stvaramo strucnjake za svaku situaciju sa kojom se mogu susresti!

Leave a Reply